3 dimensionale inzichten

Over dit project:

Meestal krijg ik  bijzondere en uitdagende opdrachten, zoals die van een gepassioneerd echtpaar dat hun droomproject in Calonge, Spanje, gaat realiseren. De uitdaging? 

De architect ter plaatse had beperkte mogelijkheden om een gedetailleerde 3D-weergave van hun toekomstige huis te bieden. En daar kom ik in beeld.Met behulp van software, is een verbluffende
3D-visualisatie van hun project gecreëerd. 

Deze visualisatie gaat verder dan een gewone plattegrond. Het biedt een levensechte, meeslepende ervaring waarmee je het project vanuit alle hoeken en perspectieven kunt verkennen. Maar dat is nog niet alles. Een van de unieke voordelen van deze 3D-visualisatie is de mogelijkheid om de locatie van de zon op elk moment van het jaar te simuleren. Dit betekent dat je precies kunt zien hoe jouw nieuwe huis er op elk moment van de dag en in elk seizoen uit zal zien. 

Het is als een blik in de toekomst, waardoor je een diepgaand inzicht krijgt in de leefomgeving die je gaat creëren.We zijn vereerd dat we mochten bijdragen aan het verwezenlijken van de visie van dit echtpaar in Calonge. Neem de tijd om deze verbluffende 3D-visualisaties te verkennen en laat je inspireren door de mogelijkheden van hun toekomstige droomhuis.

 Bel of what's app

+31 6 53 862764

 email

info@sterken.com

Vragen staat vrij:

Dank, uw bericht is verzonden ik neem zo spoedig mogelijk contact op!
Bericht niet verzonden, probeer het aub opnieuw