het oude ambacht komt tot leven

Over dit project:

Welkom in de betoverende trouwzaal van 'het Weerderhuys', een historische schat die ooit ontsproot uit de creatieve geest van de befaamde architect Pierre Cuypers. In een ruimte doordrenkt van geschiedenis en erfgoed, heb ik de eer gehad om een ontwerp te realiseren dat deze iconische omgeving eert en aanvult.

Deze lezenaar, het centrale pronkstuk van deze gewijde ruimte, is met uiterste zorg en toewijding ontworpen. Geïnspireerd door de majestueuze bomen die 'het Weerderhuys' omringen, heb ik gekozen voor massief lindehout als ons primaire materiaal. 

Dit hout is met de hand bewerkt en vakkundig op traditionele wijze gesneden, wat heeft geresulteerd in een statige, driedimensionale weergave van het gemeentewapen met een trotse valk, als eerbetoon aan de lokale geschiedenis en symboliek.

Maar mijn ontwerp is niet alleen een visuele blikvanger; het is ook ontwikkeld met praktisch gebruik in gedachten. Met een eenvoudig klapsysteem kan de lezenaar in hoogte worden versteld, waardoor elke trouwambtenaar hier moeiteloos gebruik van kan maken.

Onze lezenaar is meer dan alleen een meubelstuk; het is een brug tussen het verleden en het heden, tussen traditie en vernieuwing. Het belichaamt de schoonheid van 'het Weerderhuys' en draagt bij aan de betekenisvolle momenten die hier plaatsvinden. 

Het is een symbool van liefde, verbinding en de belofte van een gedeelde toekomst.Ik ben vereerd om deel uit te maken van deze buitengewone erfenis en om een ontwerp te creëren dat de pracht van 'het Weerderhuys' eert, terwijl het een blijvende bijdrage levert aan de trouwceremonies die hier in deze betoverende omgeving plaatsvinden.

 Bel of what's app

+31 6 53 862764

 email

info@sterken.com

Vragen staat vrij:

Dank, uw bericht is verzonden ik neem zo spoedig mogelijk contact op!
Bericht niet verzonden, probeer het aub opnieuw